FANDOM


From Youtube

Description

Finnish dub of Lion King by Dingo Pictures.

Lupaa kyllä hyvää kun jo nimessä on kielioppi miten sattuu. Dubbaus on taas kerran parempaa luokkaa kuin englanniksi, vaikka herra kuningas kuulostaakin välistä vähän siltä että olisi tullut vedettyä muutakin kuin pulkkaa (35 minuutin kohdalla video vähän pätkäisee, pahoitteluni tästä). Ja taas pukkaa takakansitekstiä:

"Kauan sitten kaikki eläimet elivät sovussa keskenään. Erimielisyyksiä toki oli, mutta eläinten kuningas, viisas ja voimakas leijona, piti huolen siitä että rauha säilyi. Leijona oli oikeamielinen hyväsydäminen ja se oletti, että kaikki muutkin olisivat hänen kaltaisiaan. Mutta ilkeä pantteri oli jo kauan kadehtinut leijonan asemaa, joten kun leijonan perheeseen tuli pentu ja kuninkaan huomio herpaantui hetkeksi eläinten valtakunnan asioista, pantteri sai tilaisuuden kylvää eripuraa eläinten joukkoon. Pahansuovin valhein pantterin onnistuu syöstä kuningas vallasta, ja katala sakki kaappaa valtaistuimen. Eräänä päivänä pikkuleijona kuulee, että eläimille tapahtuu kamalia vääryyksiä. Siltä seisomalta hän alkaa kuumeisesti miettiä, miten voisi auttaa tovereitaan."

Appears on these pages
of

  • JUNGLE BOY

    based on jungle book and year of the tiger n monkey for booing

  • King of the Animals

    Since many years the animals have been living together peacefully in the jungle. Of course there...

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current16:16, February 3, 2015Thumbnail for version as of 16:16, February 3, 201546:36480 × 269 (21 KB)Rtrifunovski (wall | contribs)created video

Metadata

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.